top of page

Groepslessen

ONE Gym Venlo biedt een wekelijks lessenschema voor iedere fitnessliefhebber. Of je nu een tandje bij wil zetten, rustig aan wilt doen of je benen of armen wilt trainen, wij hebben een plekje voor je in onze groepsles. Creëer je eigen persoonlijke schema door de lessen te kiezen die bij jou passen.

XCORE

Word conditioneel sterker door deze unieke groepsles die je hart in een mum van tijd sneller laat kloppen. Onder de vele voordelen helpt deelname aan XCORE de core stabiliteit, coördinatie, conditie en geheugen te verbeteren. XCORE is een les die goed aanvoelt en past bij elke gezonde levensstijl.

Schermafbeelding 2021-07-26 om 19.58.13.png
Trainingssessie

PowerBoksfit

Sluit je bij Boksfit aan en train je naar een gezonder lichaam en gezondere geest. Boks technieken bouwen een sterk lichaam op, waarna je kunt overstappen naar een meer gevorderd niveau, met een uitgebreide verscheidenheid aan oefeningen en conditie. Je traint met eigen bokshandschoenen tegen elkaar of bokszakken! 

BURN

BURN

Met deze workout creëer jij de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende workout waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam, met een glimlach op je gezicht! Je kunt zelf je intensiteit en opties bepalen, dus beginnend of gevorderd sporter; iedereen wordt uitgedaagd. BRN®️ is een shape/aerobics les in een nieuw jasje gegoten en kent een hoge fun-factor: een feestje om te doen dus! Dankzij het gebruik van de BRN®️ set 

Plank of Weights

Family Fit

Tijdens de Family Fit doe je een leuke workout samen met je zoon of dochter! Het is een workout van ongeveer 45 minuten! De workout bestaat uit oefeningen die iedereen kan meedoen. Deze les hangt altijd samen met een thema, bijvoorbeeld Vastelaovend, Halloween en Kerst!

PowerFit

Deze les is speciaal voor diegenen die van het ruige werk houden! Kracht & conditie in 1 les! Deze les kun je vergelijken met een “CrossFit” training. Durf jij het aan?!

Dames in yogales

Mix Workout Low Impact

Sluit je aan bij deze les, speciaal voor diegenen die  geblesseerd of herstellende zijn, zwanger of juist net bevallen, beginnende sporter of juist 55+! Train je naar een gezonder lichaam en gezondere geest op een low impact manier. Een heerlijke les waarin niet gesprongen wordt, maar een combinatie van low impact oefeningen, Poweryoga en Pilates technieken. Deze bouwen een sterk lichaam met een uitgebreide verscheidenheid aan oefeningen. Perfecte les voor jou!

BBB Burn Baby Burn

BBB 

Burn baby Burn oftewel BBB wordt hoe dan ook je volgende obsessie. Je zult blij worden van hoe je je voelt! Buik, billen, benentraining is gebaseerd op de focus van de de 3 B’s. Conditie wordt gecombineerd met spierverstevigende (grond)oefeningen op een low impact wijze, waardoor het een prettige les is voor beginners, gevorderden, maar ook herstellers van een blessure of zwangerschap. 

Fitness klas

HIIT

HIIT staat dus voor High Intensity Interval Training, wat neerkomt op verschillende oefeningen die je uitvoert in hoge intensiteit én die elkaar afwisselen. De oefeningen variëren van squats en battle ropes tot push ups en jumping jacks, waardoor je zoveel mogelijk spiergroepen aanspreekt en continu je hartslag hoog houdt.  Een gemiddelde HIIT workout bestaat uit een tiental oefeningen die je stuk voor stuk een X aantal seconden doet. Dit rondje herhaal je meestal drie keer, waarbij het aantal seconden dat je de oefeningen uitvoert kan op- of aflopen (bijvoorbeeld 30, 45 en 60 seconden, of juist andersom).

Spinning

Spinning

Het is intensieve training, waarbij jij fietst op de maat van opzwepende muziek met steeds veranderende posities en weerstand. Daarom is Spinning de ideale les voor mensen die willen afvallen en conditie willen opbouwen. Iedereen kan meedoen aan de training, ongeacht leeftijd en conditie. Tijdens de les pas je jouw tempo en weerstand aan op jouw eigen niveau. Onze ervaren trainers helpen jou met het instellen van de fiets en doen alle bewegingen voor. Daarnaast proberen ze jou uit te dagen om net iets meer te geven dan dat jij van jezelf verwacht had.

Zowel met sportschoenen als met SPD kliks kan er gefietst worden.

Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van een bos, park of boulevard.

LXR

LXR

Tijdens de LXR®️ workout wordt gebruik gemaakt van de LXR®️ fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen, gecombineerd met goede muziek motiveren je om het meeste uit je workout te halen!

Mix Workout

Een toffe workout les waarbij je diversiteit kunt verwachten! Het is een mixles waarin diverse groepslessen door elkaar gegeven worden! Alles kan & alles mag in deze lessen!! Kun jij niet kiezen welke les jij het leukste vind? Kies dan deze les en je krijgt het beste van alles!

PowerStrength

Een les waarbij krachttraining centraal staat! Zoek jij een workout waarbij je je spieren sterker wil maken en opbouwen? Wil jij met gewichten trainen? Dan is dit de les voor jou!

Powerpump.jpg

Bodypump

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, onze instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Met deze workout verbrand je veel calorieën, word je sterker en strakker, vergroot je je core kracht en verbeter je je botstructuur.

bottom of page